الجمعة، 13 أبريل 2018

Când vom restabili armonia dintre trup, spirit și minte?
Le restauram pacea interna!

Pacea interioară te face singur pentru a controla situația .. Și acest lucru este foarte dificil de obținut și necesită efortul nostru până când vom ajunge, dar care se bucură de pace internă au ceea ce putem numi redobândi controlul asupra înțelegerii sunt caracterizate prin faptul că nu glisarea în spatele situații care le-ar putea afecta, dar rapid re Barca are echilibrul!

Nu este important să se meargă mai adânc în sensul păcii interne și nu este important să se găsească o definiție și detaliată la el, dar cel mai important lucru este că noi trăim și gust noi înșine, și să identifice strategiile care ne fac sub umbra!

Iată câteva modalități de a atinge această pace:

1 - Viața respiratorie:

În fiecare zi, dați-vă doar cinci minute de relaxare și meditație. Respirați adânc și rugați-vă pentru orice problemă, căutați armonie și echilibru în viața voastră și bucurați-vă de pacea interioară.

2 - Învață să ai grijă de tine:

Abilitatea dumneavoastră de a face față stresului și stresului crește odată cu creșterea auto-susținerii. Așa că aveți grijă de alimente sănătoase, de mese echilibrate, de exerciții fizice și exerciții fizice și de a obține destul de somn .. Este bine să recompensați cu atenție cu atenție, de exemplu:

Pregătiți cadă de baie cu apă caldă, adăugați lichidul preferat de îmbăiere și îmbogățiți trandafirii frumoși. Faceți lumânări în jurul dvs. și relaxați-vă.

3- مارسي Interese:

_khassa pentru tine de timp pentru hobby-uri .. lucruri pe Marcie Îți place, cum ar fi scris, fie pe suport de hârtie sau chiar pe blog; desena și cromatice .. Argosai muzica vieții, gătesc pentru tine mancatorii le place și de a lua la natura .. Vezi divertisment programe și alte creștere utilă camera foto cultura ..ahtdhana Și ridica momente, nu uita .. Azzee-ți hobby-urile și nu te preface că se estompează!

4 - Cartea lui Aqrae:

Asigurați-lectură o parte integrantă a zilei .. Suntem o națiune Citește, citește o carte demnă de mintea ta ca reînnoirea celulelor și a elimina toate planctonul care împiedică claritatea mintea ta .. și binele a ceea ce poate fi citit în cartea noastră .. Sharif Koran!

5 - Samhi și trăiește-ți prezentul:

Când felicitări pentru tine sau abuzat, sau rănit sentimentele, derby-te pe viteza iertării și a iertării. A nu se congela păcat pentru unul în inima ta, pentru că acest lucru poate fi o povară grea pe care nu obligat să efectueze .. Vtakchi sentimente de furie și ură, care este în tine, și când reacția dumneavoastră că veți simți cum lumina sarcină grea care rezultă din mânie și ostilitate în viața ta

Fiind unul dintre ei, a spus: "Să nu ne uităm înapoi furios, nici să ne înfruntăm în frică, ci să ne uităm în jurul nostru în mod conștient și cu precauție".

6 - Fiind Shakoura și pretinzând că este fericită chiar și în absența ei:

În momente când nu vă simțiți fericit, pretindeți-vă că sunteți mulțumiți de persoanele cu care vă ocupați. Aceasta este fericirea pe care le da, te vei întoarce la tine, și Connie Shakoura Creatorului și oamenii din jurul tău .. până când observați binecuvântări dublat

7 - Încercați să faceți din lumea voastră un loc mai bun:

Că Astit de la locul în care vă aflați .. Break modificările de rutină și naționale Plumsatk speciale .. Adăugați și Ohzvi și altele, precum și pe gustul dumneavoastră și Renew modelul .. Akhlqa atmosfera Tredenh le și Aguetd Vide „Jim Henson“, creatorul Muppets, care a spus : "Cred în a lua atitudini pozitive față de lume ... Speranța mea este să văd lumea mai bine decât am văzut când am venit la ea".

8 - Mâncați o doză de "râs" de vitamină:

Asigurați-vă că pentru a râde mereu și nu te priva de spiritul de umor și bătaie de joc ..astqubla toate motivele pentru umor și nu Tktmiha în tine, dar iesi din zambetul frumoasa lume!

9 - Identificați lucrurile importante din viața voastră:

Nu căutați obiective superficiale în viață, cum ar fi lucruri materiale, bogăție și succes. Aceste dorințe pot duce la oboseală mentală severă. Trăiți în conformitate cu principiile profunde care duc la un sentiment de satisfacție. Deci, Solomon înțelept după ce a încercat totul în viață, a spus în cele din urmă: "nulități de vanitate, toate false". Dar a spus și el: "Sfârșitul tuturor lucrurilor, temeți-vă de Dumnezeu și păziți poruncile Lui" și acesta este cel mai important.

10. Fii sincer cu tine:

Nu trebuie să deții ceea ce alții trebuie să se bucure de viață. Conștiința este o comoară de neînlocuit. Dacă aveți potențialul disponibil, este cu totul altceva să ..uahrsa să fie direct în cuvintele tale și spune ce vrei să spui, și conotația de ceea ce spui. Arătați valorile și principiile pe care doriți să le vedeți în voi înșivă.

11 - Credeți în adevăr și dragoste:

Luați în considerare cuvintele lui Gandhi: "Când mă simt disperată, îmi amintesc că, de-a lungul istoriei, a câștigat dintotdeauna dreptatea și dragostea. Au existat tirani și criminali care au câștigat pe scurt, dar în cele din urmă au fost învinși. Întotdeauna gândește-te la asta ori de câte ori te simți disperat. "

Și nu în ultimul rând ..

Cereți pacea de la Dumnezeu:

Încercați să se apropie de Dumnezeu Atotputernic să-l ceară pace și încredere în Dumnezeu, o mulțime și nu indică Tbkhali-te ruga este pace și pace de la el ...
Bună dimineața ...

ليست هناك تعليقات:

ظلم

سرعة الانفعال تشير إلى استجابة الأفراد بشكل سريع وعاطفي لمواقف معينة، مما قد يؤدي إلى ردود فعل غير محسوبة. إليك بعض النقاط المتع...