الجمعة، 13 أبريل 2018

Вірте в правду і любов:

Коли ми відновимо гармонію між тілом, духом і розумом?
Ми відновлюємо їх до внутрішнього миру!

Внутрішній світ робить вас у спокої, щоб контролювати ситуацію .. І це дуже важко отримати і вимагають наших зусиль, поки ми не досягнемо його, але хто люблять внутрішній світ є те, що ми можемо назвати відновити контроль розуміння характеризується не тягнучи за ситуаціями, які можуть вплинути на них, але швидко відновити Човен має свій баланс!

Не важливо, щоб йти глибше в сенсі внутрішнього світу і не важливо, щоб знайти визначення і детальна для нього, але важливо те, що ми живемо і смак його сам, а також визначити стратегії, які роблять нас в тіні!

Ось кілька способів досягнення цього миру:

1- Респіраторне життя:

Щодня подаруй собі лише п'ять хвилин релаксації та медитації. Глибоко дихайте і моліться за будь-які проблеми, шукайте гармонії та рівноваги у своєму житті та насолоджуйтесь внутрішнім спокоєм.

2 - навчитися піклуватися про себе:

Ваша здатність справлятися зі стресом та стресом збільшується, коли ви стаєте самодостатніми. Тому переконайтеся, що їсти здорову їжу, збалансоване харчування і національні спортивні вправи, і висипатися .. і хороший самостійної нагородою спеціальний догляд, наприклад:

Підготуйте ванну теплою водою, додайте свою улюблену рідину для ванни та збагачуйте красиві троянди. Зробіть свічки навколо вас і розслабтеся.

3 Марсі Інтереси:

_khassa для себе час для хобі .. Марс, що ви робите, як наприклад, лист, або на папері або навіть блогінг; малювати і хроматичний .. Argosai музики життя, готувати для себе їдців дійсно подобається і вийти до природи .. Переглянути розважальні програми і інший корисного збільшення вашої культури ..ahtdhana камери І забрати моменти не забувай .. Аззее свої захоплення і не претендує на зникати!

4 - книга Акра:

Зробити читання є невід'ємною частиною вашого дня .. Ми нація читати, читати книгу, гідну вашого розуму, що оновлення клітин і видалити всі планктон, які заважають ясність вашого розуму .. і добре, що можна прочитати в нашій книзі .. Шаріф Коран!

5 - Самі і живете своїм теперішнім:

Коли ви вітаєте або ображаєте вас, або завдаєте шкоди вашим почуттям, заробіть на швидкості прощення та прощення. Чи не заморожувати гріх у вашому серці, бо це може бути важким тягар ви не зобов'язані нести .. Vtakchi почуттям гніву і ненависті, що знаходиться всередині вас, і коли ваша реакція, що ви будете почувати себе, як світло важкого вантажу в результаті гніву і ворожості у вашому житті

Як один з них сказав: "Не будемо гнівом глядатися, і не будемо перебувати в страху, але обережно роздивіться навколо нас".

6 - Бути Шакурою і прикидатися щасливими навіть у її відсутності:

У часи, коли ти не відчуваєш себе щасливим, прикидайся, що ти щасливий з людьми, з якими ти стикається. Це щастя, що ви даєте, ви будете повертатися до вас, і Конні Шакура Творця і людей навколо вас .. поки ви не помітите подвоєні благословення

7 - спробуйте зробити ваш світ кращим місцем:

Це Astit від того місця, де ви .. Перерва процедура і національні зміни Plumsatk спеціальний .. Додати і Ohzvi і інші, а також на свій смак і замінити модель .. Akhlqa атмосфера Tredenh себе і Aguetd дивись «Джим Хенсон», творця Muppets, який сказав : "Я вірю в позитивне ставлення до світу ... Я сподіваюся побачити світ краще, ніж бачив це, коли я прийшов до неї".

8 - з'їсти дозу вітаміну "сміх":

Переконайтеся в тому, щоб завжди смієтеся і не позбавляти себе дух гумору і стьоб ..astqubla всіх підстав для гумору і не Tktmiha в себе, але вийти з вашої посмішки прекрасного світу!

9 - Визначте важливі речі у своєму житті:

Не шукайте поверхневих цілей у житті, таких як матеріальні речі, багатство та успіх. Ці бажання можуть призвести до серйозної розумової втоми. Жити відповідно до найглибших принципів, які приносять відчуття задоволення. Тоді Соломон мудрий, випробувавши все в житті, він, нарешті, сказав: "марнославство нікчемність, все неправда". Але він також сказав: "Кінець усіх речей, боячись Бога і дотримуйтесь Його заповідей", і це найважливіше.

10. Будьте чесними з собою:

Вам не потрібно володіти тим, що інші мають насолоджуватися життям. Совість є незамінним скарбом. Але якщо у вас є можливість, це ще щось. Я дуже хочу бути безпосереднім у ваших словах і сказати, що ви маєте на увазі, і я маю на увазі те, що ви говорите. Покажіть цінності та принципи, які ви хочете побачити в собі.

11 - Вірте в правду і любов:

Розгляньте слова Ганді: "Коли я відчуваю відчай, я пам'ятаю, що протягом всієї історії він завжди виграв право і любов. Там були тирани та злочинці, які коротко виграли, але в підсумку вони були б розбиті. Завжди думаєте про це кожного разу, коли відчуваєш відчайдушні ".

І останнє, але не менш важливе ..

Запитай мир від Бога:

Ви ближче до Бога, ніж вимагати миру і заспокоєння, і настільки нагадувати Бога і не давати собі молитися - це мир та спокій.
Доброго ранку ...

ليست هناك تعليقات:

ظلم

سرعة الانفعال تشير إلى استجابة الأفراد بشكل سريع وعاطفي لمواقف معينة، مما قد يؤدي إلى ردود فعل غير محسوبة. إليك بعض النقاط المتع...