الجمعة، 27 سبتمبر 2013

:Svemogući je rekao

P 3 :Svemogući je rekao : ( i Marijakći Imran da أحصنتvagine فنفخناduha i riječi svoga Gospodina i ratificirala njegove knjige i bio je القانتين ) _ [ Zabrana : 12 ]

Sumnja : Riječi iz Kurana " فنفخنا koji od našeg duha , " U drugom stihu ", aduh toga , " [ Žene : 171 , što znači da je Krist( duh Boga ) , kao što je navedeno u razgovorima da je "duh Boga i Njegovu Riječ , "Kuran opisuje Krista da je ( Duh Božji ) , i da ( Božja riječ ) . IDuh Božji ne stvorenje , iriječ Božja nije stvorio , to nijestvorenje , što jekarakteristika atribute Boga . A osobine Boga je stvorio . I هذااللقبلايصحأنيسمىبهأيمخلوق .


Odgovor i pojašnjenje

Prvo :Izraz " duh njega " ili " duh" je protumačeno krivo , jer jeprijedlog (s ) ne znači " dio Boga", ali znači " došao od Boga " , što znači daprijedlog (s ) Wikizvor , ali ne i za Tbaad . U smislu da je tu riječ zapovijedanje i izdao Boga svemogućega __ .
Drugo : opisuje Bog stvorio Adama _ savs _ koji opisuje stvaranje Kristu , on kaže : " ( Ako سويته i udahnuo mu moga duha فقعوا njega ničice ) [ kamen : 29 ] , to znači da je Adam ( dio Boga _ Svemogućeg _ ) tečaj ? ? . " Ne . "Bog _ Svemogući _ udahnuo u tijelo gline (Adam ) Vdbt kada je život , i udahnuo u utrobi Marije ( jaje) Vdbt života . da li to znači da je to stvorenje proizlazi iz tog dijela Boga ? Ili jestvorenje Božja stvorenja _ proslavi _ koji nisu , i ne broje . Ako to je puhao u utrobi Marije napraviti ono što izlazi iz njih ( Jr. ) boga , koji je puhao u Adamu napraviti ono što izlazi iz njega ( djeca ) Slično bogova .
Treće : da jeriječ ( Božja riječ ) se odnosi na riječ " Be " koji je izdan od Boga _ Svemogući _ Stvaranje Krist _ savs _ kaže : ( ako je poput Isusa s Bogom kao što je Adam ga je stvorio od prašine , a zatim mu reče: ' Budite ) [ Al - Imran : 59 ] .
Stoga opisuju stvaranje Isa u drugom stihu da je (kako Boga ) , on kaže : ( Gospodine , ja sam rekao nisam rođen Amessne propovijedao je rekao Bog stvara ono što hoće Ako je dekreta stvar Kaže da ga ' Be ) [ Al - Imran : 47 ] . I znači da je Bog rekao , " Be " je bio Isus , bez potrebe za fizičkim razloga . To je onosveta knjiga kršćanaiste : ( 9 zato što je rekao bilo je postala . . ) Psalmi 08:33 _9 , i još jednom potvrđuje : ( I reče Bog : . ' Neka bude svjetlost i bi svjetlost ) _ 3:1 konfiguracije . Onda me vidjeti reći _ _ kaže i njegov govor je dostavljen Marije ) [ žene : 171 ] , ako je Kristista riječ kao i oni tvrde da to znači da je Allah ( _ ) _ Krist je bacio oko Marije , to nije točno . . No,što znači da je Bog Svemogući __ održao svoj govor i rekao mu : " Budi ", Marija ,rezultat je bio da oni provode Krista . Krist je biorezultat Božje riječi , " biti", a nesama riječ .
Četvrto : da jeznačenje (riječi ) u jeziku Arapa znači " riječ ili izraz " znači " naredba, zakon i obećanje , " i ne znači uopće ( ljudi ) ili ( fizički objekt ) , a ovdje su primjeri uporabe Kuranariječi (riječ) , a prikupljeni ( riječi) :
1 -obećanje pobjede : " . . Sam prethodi riječ za naše glasnike su ih službenici regrutiraju المنصورون Iako ih pobjednici " _ [ Saaffat: 171_ 173 ]
2 - jedna mišljenje je obvezujuće za sve i dogovorili ( Zakon = vjera ) : ( Recimo AohlKnjiga Dođite na vas i nas ) [ Al - Imran : 64 ] .
3 - od Boga ( koji je upravoriječ onda spasiti muka od požara ) [ Zumar : 19] .
4 - riječ ili rečenicu : ( ono što oni nemaju znanje ni njihovi roditelji odrastao riječ koja dolazi iz njihovih usta kako kažu nije ništa drugo nego laž ) [ Cave : 5 ] .
Peto :postotak nešto za Boga _ Svemogući _ govoreći: "riječ Božja " ili " Duh Božji " , ali je osim časti , a nestvarna toga, kako mi kažemo , "kuća Božja , "Meka , i ne znači da je Bog Kuća stanovati u njemu , kao što kažemo , " deve Bog " za ništa Nabi Saleh , ne znači da je Bog Svemogući __ deve ih jahanja . Kao što je Abraham opis _ savs _ on je bio "prijatelj Božji ", ne znači da je Allah ( _ ) _ njegov prijatelj يتجاذب razgovarao s njim . Dodaju ukrašavaju jednostavno nije . Za opis Svemogućeg Boga __ Gabriel , savs kao " Duh Božji " , on je rekao : ( Poslali smo joj naš anđeo s njezinim ljudima zajedno ) [ 17] : Maryam .
Šesto : ti opisi postaju s vremenom pokazuju samo jednu osobu , ako kažemo "Riječ Božja " Znali smo da je namjera bila Issa _ savs _ a ako kažemo "prijatelj Božji " Znali smo da je namjera bila Ibrahim _ savs _ i , ako mi je rekao , " Allahov " Znali smo da je namjera bila Mohammed _ blagoslovi _ mir . To ne znači riječ " riječ Božju " da je Krist jedini je" riječ Božja " , ali svi su stvorenja "Riječ Božja ", svi oni su stvorili s istim riječ " Be " je Svemogući Bog da __ . I ne znači da je Abraham _ savs _ samo je "prijatelj Božji ", ali svi su proroci" evakuacije Bog " Svemogući , i ne znači da je Mohammed _ blagoslov i mir _ je"glasnik Boga " , ali svi su apostoli Božiji _ proslavi .

ليست هناك تعليقات:

ظلم

سرعة الانفعال تشير إلى استجابة الأفراد بشكل سريع وعاطفي لمواقف معينة، مما قد يؤدي إلى ردود فعل غير محسوبة. إليك بعض النقاط المتع...