الخميس، 20 يونيو 2013

ik een algemene uitnodiging te lezen

Waarvan ik een algemene uitnodiging te lezen
Een dag personeel aangekomen op hun plaats van werk zagen ze een groot schilderij opknoping op de belangrijkste deur naar de werkplaats met de tekst:

"Ik heb gisteren overleden, een persoon die is belemmeren je vooruitgang en نموكم in dit bedrijf? Hoop dat je binnenkomt en wonen troost in de zaal gewijd aan het!"

Aanvankelijk alle verdriet medewerkers van de dood van een van hun collega's op het werk, maar na een paar momenten nieuwsgierigheid personeel om deze persoon die stond belemmering voor de vooruitgang en groei van hun bedrijf te leren kennen!

Werknemers begon de Hal van de lijkwade en bedrijf security mannen voer nam het proces van het aangaan van de rol van een individu om de persoon in de lijkwade zien.


Wanneer hij zag daar iemand binnen de lijkwade werd plotseling niet in staat om te spreken alsof er iets het diepst van zijn ziel had geraakt.



Er zijn aan de onderkant van de lijkwade spiegel reflecteert het beeld van wie kijkt in de lijkwade en gemarkeerd met een klein bord zegt:

"Er is een persoon in deze wereld die een einde kan maken aan uw ambitie en uw groeispurt in je wereld, je"


Je leven verandert niet bij het veranderen van uw manager of het wijzigen van uw vrienden of uw echtgenoot of uw bedrijf of uw plaats van vestiging of uw lichamelijke conditie.


Je leven verandert als u de standaard wanneer u limieten voor jezelf veranderen!

Let op je karakter en je vaardigheden en wees niet bang voor moeilijkheden en verliezen en dingen die onmogelijk geacht!

Human Development Verhalen | waarvan gelezen

Zoals · · delen ·

ليست هناك تعليقات:

حوارات نفسية

المصرى: الجمعة، 2 أبريل 2010 كيف تحاور..؟ كيف تحاور..؟ -  أبريل 02, 2010   ليست هناك تعليقات:    إرسال بالبريد الإلكتروني كتابة مدونة حول ه...