الخميس، 24 سبتمبر 2020

Invata-i

Astăzi era într-un băiat care era pe stradă, cu mama lui în picioare lângă el, spunându-i: „Nu am spus că băiatul cel bun nu este bun?!”

Abuz, mâna ta este suficiența generațiilor care au fost denaturate, anexăm stările care rămân, suficiența creșterii bărbaților crude, suficiența bărbaților afectați emoțional !!!

În loc să nu-i învățați că nu sunt mulțumiți, învățați-i să dăruiască celui ce merită, ei i-au învățat înseamnă, ceea ce în slava durerii tale rămâi politicos cu Domnul nostru, adică, uh, „Ochii sunt lacrimi și inima se întristează și spunem doar ceea ce îi place Domnului nostru”

Învățați-i să-l iubească pe Domnul nostru, atât de mult încât să-și dea dorul de El în timp ce vorbesc cu El. Poate că Domnul nostru vă poate binecuvânta cu urmașii Domnului nostru, El îi va umbri în umbra sa în ziua în care nu există umbră decât umbra Lui (... și un om care își amintește de Dumnezeu este gol și ochii lui se revarsă)

Învățați-i că vor plânge dacă Domnul nostru nu ar fi mulțumit, ca Mesager al lui Dumnezeu, rugăciunile și pacea lui Dumnezeu să fie asupra lui, a plâns când Domnul nostru L-a învinovățit pentru prizonierii din Badr (Profetul nu ar fi avut prizonieri până nu se va îngroșa pe pământ)

Învață-i acea companie dreaptă că simți durerea însoțitorilor tăi și stai cu ei, la fel ca Abu Bakr, Dumnezeu să fie mulțumit de el, așezat lângă Mesagerul lui Dumnezeu în această zi, plângând cu el sub copac și, când Umar, Dumnezeu să fie mulțumit de el, i-a vindecat, i-a spus: O, Mesagerul lui Dumnezeu! Nu ai plâns? Dacă voi găsi ceva de plâns, voi plânge, altfel o voi face
(„Am plâns”, adică m-am forțat pe Ayyat, până am renunțat, doar pentru că eram supărat pe tine)

Învățați-i să înțeleagă Coranul și că este cuvântul Domnului nostru pentru ei. Aduceți inimile să trăiască în pomenirea lui Dumnezeu. Inimile nu sunt ca pietrele sau mai crude.

Aisha, Dumnezeu să fie mulțumit de ea, spune: (Profetul, rugăciunile și pacea lui Dumnezeu să fie asupra lui, mi-a cerut permisiunea și mi-a spus: Lasă-mă să mă rog Domnului meu și a plâns până când pământul i-a udat lacrimile, și Bilal a intrat asupra lui și l-a găsit plângând, așa că a spus: Cum să nu plâng, O Bilal?! Dumnezeu a trimis asupra mea în această seară: în creația cerurilor și a pământului și în diferența de noapte și zi, există semne pentru întâiul născut

Învață-i că este normal să rămâi nostalgic cu animalul, să te atașezi de el și să-l iubești (destui copii care torturează animale și râd și mame îți spun că se joacă ... Nu, fiul tău, fiul tău, îl mustri instinctiv în fața ochilor tăi)

Cu autoritatea lui Anas, Dumnezeu să fie mulțumit de el, el a spus: „Mesagerul, fie rugăciunile și pacea lui Dumnezeu cu el, obișnuiau să ne viziteze și am avut un tânăr frate numit Abu Omair și avea o pasăre care se juca cu el.
El a spus: O, Mesagerul lui Dumnezeu, a murit.

Învață-i că ridică națiunea și plâng de la sine

Ca Profetul (Roagă-L pe Dumnezeu să fie asupra lui, citește cuvintele lui Dumnezeu Atotputernicul pentru Avraam: „Doamne, ei sunt mulți oameni, mi-a urmat-o de la mine și cine te ascultă Iertând, Milostiv.” ... Apoi a recitat versetul de la Iisus: „Dacă îi pedepsești, ei sunt robi, iar dacă îi ierți, ești tu Dragă Înțeleaptă, apoi a strigat, rugăciunile și pacea lui Dumnezeu să fie asupra lui și Dumnezeu l-a trimis pe Gabriel la el și i-a spus: Întreabă-l ce plânge? Și Dumnezeu știe ce plânge. Gabriel-: Îi vom face plăcere în națiunea sa și nu-l vom folosi în mod greșit.)

Profetul, fie ca rugăciunile și pacea lui Dumnezeu să fie asupra lui, în rugăciunea de eclipsă în timp ce se prosternase în mâinile Domnului său, a început să sufle și să plângă și să interpreteze Coranul, spunând: (Doamne! Mi-ai promis să nu-i chinuiesc cât sunt în ei) de teamă că va fi Ora.

Învățați-i că cel mai bun copil al lui Adam plângea și că cei mai buni dintre oamenii care au scos oameni erau dispuși să-l părăsească și că urechile voastre nu erau dovada lipsei voastre de bărbăție, aceasta este o dovadă că sunteți o persoană ...

76 note
Cred că cei mai răi oameni de pe pământ sunt cei semi-talentați, pe jumătate educați, pe jumătate educați. Sunt mereu atașați de text, de abilitățile lor actuale, dar nu suficiente, lăsându-i tot timpul suspicioși de ei înșiși, confundați cu reconcilierea cu adevărul și nu cu mai multă muncă, deci compensează diferența? Sunt conștienți de problemă și uneori își văd rădăcinile, dar nu au suficiente mijloace pentru a face o schimbare. Dacă ar fi ambițios și ar alege cariera lui Risky, având nevoie de talentul său, ar fi șocat că este jumătate de talent - și dacă alege ceva care nu este riscant, doar un loc de muncă pentru a trăi, simte tot timpul că și-a pierdut nevoia de sine. Ei sunt cu adevărat cei mai răi oameni norocoși. Întreaga lor viață nu este un număr corect.

58 note
Nu timpul care cunoaște necesitatea ne învață
33 note
Despre unitate:
Când Adam s-a simțit singur, Dumnezeu nu i-a creat un tată sau o mamă, nu i-a dat copii sau prieteni, ci a creat o femeie pentru el.
Există cei care spun că o persoană a fost numită cu acest nume, deoarece este foarte uitată, și sunt cei care spun că aceasta provine de la verbul „yinous”, adică „se mișcă foarte mult”. În ceea ce privește interpretarea mai aproape de inima mea, aceasta este cea care atribuie acest nume unciei sau oleului. Am uitat să deschidem o mie și asta pentru că o persoană nu suportă să trăiască singură, ci mai degrabă rămâne pe tot parcursul vieții căutând pe cineva care își compune unitatea.
Știi, prietene, cum să te îndrăgostești de cineva? Ce ne atrage sau ne atașează de o anumită persoană? Răspunsul este: Ne îndrăgostim de persoana cu care nu simțim că suntem singuri, că este una, fetița mea, această căldură care este capabilă să topească toate zidurile unității noastre reci, chiar și înghețate, iar acest lucru face ca actul iubirii să nu fie singur, chiar dacă întreaga lume este goliciune.
Imaginați-vă, prietene, că, în ciuda durității și dificultății singurătății, o singură persoană, o singură persoană, este capabilă să o disipeze complet, este capabilă să ne demonstreze cât de fragilă este și, de asemenea, imaginați-vă că absența unei astfel de persoane în viața noastră ne face singuri, în ciuda tuturor mulțimilor din jurul nostru.

ليست هناك تعليقات:

ظلم

سرعة الانفعال تشير إلى استجابة الأفراد بشكل سريع وعاطفي لمواقف معينة، مما قد يؤدي إلى ردود فعل غير محسوبة. إليك بعض النقاط المتع...