الأربعاء، 13 يونيو 2018

Іслам
Поняття слова Ісламу в його широкому розумінні означає: здача і потурати Творець Вседержитель, це ім'я релігії, привезену всіх пророками і посланниками. (Мир і благословення Аллаха на нього) сказав своєму народу: "Я наказав, щоб я був мусульманином". Юнус: 72. І Яків рекомендується своїм дітям (Мій син, Бог обрали для вас релігію, ти не помреш, якщо ти не мусульмани). Або ви, як участь мученики Якову смерті, коли він сказав своїм синам, що ви вклоняєтеся після мене вони поклоняються Богу вашому, і Бог батьків ваших, Авраама і Ізмаїла і Ісаака, одному Богу і до Нього ми мусульмани [аль-Бакара: 132,133. І Мойсей говорить своїм людям (Якум, якщо ви вірите в Бога, довіряйте йому, якщо ви мусульмани) Юнус: 84.
Особливе значення слова Іслам означає це: закон приніс Пророк Мухаммад  Друк пророків і Посланців до Радам, яка не обмежується расою або людям, а й для всіх людей, яка сповнена цього універсального закону.
Це вказує на те, що пророк до нього був відправлений до свого народу, тим більше, що вірші Корану були згадані в вірші «А до повернення їх брата Худи». {А самудянах їх брат дійсний} звичай: 73. {А до боржника і їх брат Shu'aib} звичай: 85, Пророк Ісламу був посланий до всіх людей і говорив з ним в Корані, кажучи, {як милість до світів} пророків: 107, {Ми послали тебе не все люди} Spa: 28
На цьому особливому значенні прийшли тексти Корану і Сунни, це Коран говорить: {Сьогодні я удосконалив вашу релігію для вас і завершив Мою милість до вас і вибрали для вас Іслам як релігію} таблиці: 3, {Мухаммад є батьком одного з чоловіків, але Посланець Аллаха і друк пророків} сторін: 40
Це рік говорять  (Іслам побудований на п'яти свідоцтво, що немає бога, окрім Аллаха, і що Мухаммад Посланник Аллаха, створення молитви, платити закят, постити в Рамадан, паломництво в будинок може собі дозволити), узгоджені (1) І він  Джібріль, коли він прийшов і попросив Іслам (свідчити, що немає божества, крім Аллаха, і що Мухаммад Посланник Аллаха, і намаз і виплачувати закят і постити в Рамадан, і паломництво до Будинку, якщо ви можете дозволити собі) Муслім (2), і ці сучасні шоу п'яти стовпів ісламу, який позначається цим спеціальним ісламі.
Іслам у спеціальному значенні має кілька характеристик, унікальних та відмінних від інших релігій, і ці характеристики:
1 - Rabbaniyyah: Це від Бога, його джерелом і законодавцем його положень є Всевишній Бог, що суперечить законам статусу та його джерелом людини. Законність і тексти, які показують божественно ця релігія багато з них: Guli всемогутній, що релігія Аллаха Іслам} Аль-Імран: 19, і вірш, і шукає іншу релігію крім ісламу, це ніколи не буде прийнято його в майбутньому житті} Аль-Імран: 85, і багато хто з віршів Функція, яку іслам у свою чергу від Бога.
2. Включення: Вона поєднує в собі інтереси світу і релігії, яка є всеосяжною для всіх справ життя, людської поведінки, повідомлення усього часу, весь світ і все людські фази в його житті, і все поля і у всіх є включення ісламських навчань.
3. Помірність: а також висловив баланс і означає зв'язок між протилежними сторонами або протилежних напрямках, так що один з них не є унікальним Baltotar і вигнати протилежний кінець, і так, що жодна зі сторін Aktrmen право не приймає, і затьмарює інтерв'ю і Hristiv його. Вірші про функції цього характерного вірша, а також зробив вас середній народ, щоб бути свідками людей, і Посланник може бути мучеником [аль-Бакара: 143.
4. Реалізм: значить, беручи до уваги реальність Всесвіту в термінах реальність і існування сцен, але він показує більше, ніж правда, і існування більш раннього і зберіг свою присутність, надає борг перед собою, яке Бог Всемогутній. Окрім того, врахування реальності життя з точки зору автобусу - добро, і зло закінчується смертю в очікуванні іншого життя. Окрім того, беручи до уваги реальність людини з точки зору подвійного характеру та включення до духовної та матеріальної сторони. Таким чином, іслам не був схожим на інші заповіді та проповідування, але був для релігії та світу, і доктрини, і закон, і богослужіння, і угоди, і етика.
5 - Поєднання стабільності та гнучкості:
Іслам є гнучкою релігією, розробленою в її положеннях і вченнях, і в той же час є постійною релігією ісламу в її законодавстві та керівництві, це збалансована релігія. Є системи ісламу, кожна система складається з безлічі положень і цих систем:
Система етика і система суспільства і консультативна система, і система розрахунків, система управління і система економіки і фінансів, а також система джихаду і система злочинів і покарань і сімейна системи і система системи міжнародних відносин і відносини з іншими.
6 - містять його вказівки щодо елементів цивілізаційного тендеру, який практикував попередник мусульман, і зробив цивілізацію основою, на якій º європейський ренесанс.
Проф. Д-р Абдул Сабур Марзук

ليست هناك تعليقات:

قوة المراءة

أنت على حق، القوة العاطفية والحدسية هي من أهم مصادر القوة الفريدة للمرأة التي يمكن الاستفادة منها في المواقف الصعبة. دعني أوضح أكثر: 1. القو...