الاثنين، 11 يونيو 2018

Питання про секти та школи думок

Питання про секти та школи думок

Питання 25: Якщо тільки ті, хто слідує за Мухаммадом, будуть впустити в раю, а що стосується покоління, яке жило до його приходу?

Відповідь 25: ті, хто живе до місії пророка
A. Ті, хто поклонився Богу, єдиному і зберігав свої закони, розкриваються через послідовність пророків. Вони будуть нагороджені або покарані за власними справами. Зрештою, вони ввійдуть до раю.

Б. Ті, кому божественний Писання не був розкритий. Вони будуть випробувані Богом у день розрахунку. Ті, хто тоді проявляє слухняність Богові, увійдуть до раю, а ті, хто проявляє неповагу, ввійдуть в пекло.


Питання 26: Які відмінності та схожість між Сіннізмом і Шиїзмом? Чи є інші речі, які вважаються належними до складу ісламу?

Відповідь 26: І суннита, і шиї вірять у Бога, Його ангели, Його писання, Його пророки, день суду, доля та стовпи ісламу, говорячи.

Суніти і шиї різні в деяких аспектах, які включають:
1. Шиї вірять в безнадійність і безсилля імамів, що надходять із родини пророка.

2. Віра в те, що імамі божественно натхненні, але меншою мірою, ніж пророки.

3. Їхня практика тактичного приховування в їхніх стосунках з противниками, вони вважають, що їм дозволено сховати свої переконання.

4. Практика мутта, або тимчасові шлюби. З точки зору сонливості такі шлюби становлять дорослих. Є багато хадисів, які засуджують цю практику.

Безперечно, багато інших сект претендують на ісламський склад. Основне ісламське населення в їх близькості або відстані від вчення основного ісламу.

Іудаїзм і християнство не приймаються як життєздатні релігії після появу ісламу. Іслам каже, що заміщений Бог каже: "А хто шукає іслам, він ніколи не буде прийнятий, і в майбутньому він стане одним із невдач" (Священний Коран 3: 85).


Питання 27: Оскільки мусульманам було дозволено будувати мечеть у Римі, чому не слід дозволити християнам будувати церкви в Аравії? Крім того, чому немусульманам заборонено в'їхати до Мекки та / або Медіни, а мусульмани мають доступ до Ватикану?

Відповідь 27: Рим так само, як і будь-яке інше місце у світі. Немає особливої ​​святості до неї. Тому будівництво мечеті в Римі не слід вважати незвичним. Пророк ісламу спеціально забороняв існування двох вірувань в аравійській пінзель. Отже, у Пеніноселі немає церков. Аравійська Пеніносель є основою ісламу, його розплідника та будинком його священних місць.

Ми можемо порівняти Ватикан і Мекку лише певною мірою. У Корані Бог явно поставив святість для Мекки. Ватикан не має такого статусу навіть з біблійної точки зору. Фактично лише католицька конфесія в християнському світі надає особливе значення Ватикану. Більше того, у кожній країні світу є правила про в'їзд та в'їзд. Лише ті, хто виконує такі умови, допускаються. Єдина умова для в'їзду в Мекку - перевірити Єдність Бога і віру в пророцтво Мухаммада (ПБУХ).

ليست هناك تعليقات:

قوة المراءة

أنت على حق، القوة العاطفية والحدسية هي من أهم مصادر القوة الفريدة للمرأة التي يمكن الاستفادة منها في المواقف الصعبة. دعني أوضح أكثر: 1. القو...