الأربعاء، 18 سبتمبر 2013

То јеварварски америчко друштво

То јеварварски америчко друштво
10 тинејџера силовао Сцхоолгирл и пролазници смех !

рабаб
4 монтхс аго
0
година
следећи
Око десет тинејџера у суботу увече силовање девојчица није већа од своје петнаесте године испред једне средње школе у насељу " Ричмонд " у граду Сан Франциску, Калифорнија , а заустављање десетак других својих колега и неки пролазници су гледали шта се дешава смеју и сликањем .
Мрежа је рекао , " ЦБС ", Америка је рекао да се инцидент догодио током церемоније почетка школске године , школа Ричмонд високе , када је напустила церемонију девојчице чекати њеног оца испред школе ,официр је рекао Марц Јајн полиција Ричмонд ", рекао једевојчица силована и претукли неколико مغتصبيها , у присуству други од својих колега , чак и забрињавајуће да гледа шта се дешава транзијената без обавештавања "
Злочин потресао америчко друштво , где силуједевојку је више од два ипо сата и био је описан од стране медија " Барбари рад и варварским . "
Извор из полиције рекао јемрежа " ЦБС " Американац " Неки пролазници су се смејали док су гледали док други сликају својим мобилним телефонима "
Је ухапшен четири починилаца и текућих истраживања и испитивања да сазнамо друге , полиција је откривена 20 хиљада долара за информацију која означава о извршиоцима .
Важно је напоменути да у Калифорнији законом криминализује који посматра силовање без обавештавања полиције ,девојчица је пребачена у болницу у тешком стању .
- Више информација на : хттп://алсваси300.блогспот.цом/2013/09/блог-пост_18.хтмл?зк=8375ц4аа31ад52б8 # стхасх.гбГРи4д3.дпуф
To jevarvarski američko društvo

ليست هناك تعليقات:

ظلم

سرعة الانفعال تشير إلى استجابة الأفراد بشكل سريع وعاطفي لمواقف معينة، مما قد يؤدي إلى ردود فعل غير محسوبة. إليك بعض النقاط المتع...