الأحد، 15 سبتمبر 2013

Брат у човечанству


العربية
الإنجليزية
الصربية
Брат у човечанствуОво јепорука за све људе на земљимуслимана и хришћанке и једног Јеврејина , сви смо да ће наша група религије сви деле у нашем универзуму браће у човечанству , и даље заувек бити ти браћа и никада да уништи земљу и њих , па идемо до Бога Творца , а онда , даодвајање или диференцијација , Фаллах она сама . Што се тиче ове поруке на шапутати га да све моје браће у човечанству Ли онда отворите грудимало и своје срце , мозда овај пут смо се договорили и ја поновио своје различитости и своје спорове и схватили смо да је смисао нашег човечанства .
Значење човечанства :
Није за одређено значење хуманитарца
.. Свако људско биће може да се промени ако промењене околности и променила земљу на којој стоји и седиште које се налази на или испод или испред њега .. Поставите најхрабрији човек у пожару вриштање као беба ..Нико није бољи природа .. Није зло по природи .. Ни храбри ни кукавице .. Не крема , не оскудне .. Али човек постаје храбар и великодушан и добар ..
А људска природа ми који правимо .. Ми знамо мала беба не лажу ..Знамоодлично, али да будем искрен .. Али, да се котрља и окреће, јер људи не воле искреност .. Знамо мало да буде храбар и рећивелики не - не مقهورا .. И рецимали Немојте шкртарити .. И рецивелики Немојте бити екстравагантно .
Вансантона увек потиче из средине у којој живимо .
Основни принцип је да је човек створио на овом свету да раде замор и проналази и настоје да се постигне на ахирету безбедно рекао Свемогући ( Ми створио човека у јетри ( .
Синови једне религије и не слажем :
Религија је највећи појединачни поседује све живи у сенци учења своје религије год да религија , религије али увек уз разлике између верника .
Ако претрага у исламској религији наћи сунитски муслиман и мистичног , Алохаари и шиитски , онда ћете наћи Кхаријитес и Му'тазилис осталима много разлика .
И ви ћете у хришћанској религији три главна секти православне , католици и протестанти .
И ви ћете наћи у јудаизму , Алертхозок Јевреја , јеврејске реформаторе и конзервативце Месеци покрети постоје у ционизма. .
И наћи ћете разлике између њих износити напада и неће одвојити од Алмкхто у реду са њим , јер то нијепроблем , договорили смо се од самог почетка да је реч о хуманитарној врата ништа више .
Поделе Где?
После тога лутао нашу хуманост и промењеним условима преовладао поделама све арапске земље без изузетка
У Ираку , ви ћете انقسامنا наћи између сунита и шиита и између владе и Курда у Судану наћи паузу између севера и југа и Палестине ће се наћи између Фатаха и Хамаса , а на границама Саудијске Арабије ће пронаћи сукоб између Саудијаца и Иеменис у Јемену сукоба између краља и Хоутхис и наћи ћете сукоба у Јемену између сунита и шиита , као и у Египту , наћи ћете сукоб између Влада иБратство и подељена између муслимана и хришћана и револуцију Туниса народа против Туниса полиције и недавно револуцију алзирски народ против владе и полиције , и тако ће се пренети арапским земљама ,земља наћи ћете у кризи сваке земље неће бити без једног од оних криза које се разликују самоозбиљност кризе постоји криза крај на само речи на страницама новина или демонстрација и постоји криза трајати до оружаних сукоба.
Зашто делимо?
Као захватио материјализма о људима и измењених душе похлепе много и много у позицију или новац ففتن људи овог света који су показали поделе и одрекао све своје принципе , па чак и продао своју религију ширину света и испред власт непријатеља , било споља или изнутра ослабили и није могао отпор Вллмал гламур посебно и познати и столице сјај највеће и пред искушењима Страни успео да имају интерес да све те разлике у знаку између свих и пао свима у замку из све снаге , да се пуцање у дубоком бунару није њена одлука , нико не жели да буде жртвован , сви радови у своју корист и не мари о религији или домовину и земљу ја сам и после мене потоп , а сви знају добро свог непријатеља , али су спремни да стави своју руку у рукама ђавола да се добије на личну Мтамах , даигра је сада отворен и сви виде , али они يكابرون реда њиховим личним интересима .
И онда се окренемо дођемо до похлепе људи самих , то произилази из похлепе унутар њих , а не да бацају непријатеља споља , али они раде ништа за узврат да одрже своје столице не брину, ни народ , ни домовину човечанству .
Ове све секте су знак непријатељство и мржња су помазани сва значења човечанства потпуно добровољно и са предумишљајем , ово су прави криминалци за ове разлике и да угуши све значења човечанства , јер људи се окрећу на закон џунгле поново , али расте у свој земљи осигурача до побуне маи планути у било које време .
Мало злостављање فيتهمсвима :
Мало од власника ових религија раде поступа супротно хуманитарне сигурно јасно видљив , али тих неколико су из изнад хоризонта да се изјасне са свом снагом , فيتصور људи да је ово углавном за људе ове религије , и људи не само бригу о изгледу ван само , не забринут да у учењима религије као шта يعاملونه их власницима тих религија .
Бог нам је послао Тора и Библија и Куран све религије потомци њега , не постоји учење о божанском религије ستحرض никада проливања крви невиних или убијен неправедно и Јура или украде или одузме екран , Втаалим Бог је један , аличовек је нетакнута и мењати и мењају , то је убијање муслимана у Кашмиру , Чеченији , Босни , Палестине и Пакистана и يحرقونهم у Кини су људи који не знају и нису يتذوقوا хуманитарна укус
Јер све логике и разума нема религију дозвољава , и убије дими људе књиге и он не зна значење човечанства , а не зна о учењима ислама нешто , ми не желимо да журимо , а иза њих док прогон више нема .
Овај пут каже да Бог побуна Хузаифа Ибн ал - Јемен (побуна слалом у којој умови мушкараца до скоро видети разуман човек ) ) .
Он такође каже ( ( не تضركпобуна знао Динк , али ако се сумња да побуну добра и зла )
Дани !
Сада се сетио дана Јуали било где масе људи стадиону једне постоји разлика измеђумуслимана ихришћанин , свако се бори лаж и његови помоћници сетио војске Салахуддин и носе у себи хришћана су се борили с њим у једну сврху и један ред у Јерусалим , и сетио сам се дана погодиш и шта је радио обични где , и сетио сам се поставља Голијат и био где је јединица за отклањање ризика Монголе и ослобађајући свет од њих , а како је било речи милости Ибн Таимиииах Божије на питање о борби против Татара је рекао ( ( ако си ме видео у низу Татара и на глави Курана Фа ме је убио ) ) Овакојединице и на тај начин није могао Најмоћнија војске које су раздвојене земље .
Зашто увек оптужују за тероризам ислам :
Будући да су догађаји од 11. септембра и кад год јеинцидент у свету наћи све западне земље стоје оптужити ислам као религију тероризма и као религија екстремизма и да је يستبيح крв , Фарсакхобичан грађанин страх од муслимана и ислама , а затим након што се десило у Ираку , када је убијен шиити неке суните их Втакдт да теорија рекао јеГоспод славе . ( О ви који верујете да дође вести , проверите да ли је панк تصيبوا народна у незнању и покаје за оно што сте урадили 6 ? )
У почетку , ми ћемо узети муслиманску страну једни са другима ,Астхал муслиманска крвмуслиман или увреде или псовке , ово није доказ да су учења религије у потпуности , јер то се дешава са хришћанима и Јеврејима подједнако يستحلون крв муслимана и једни друге у местима и дели друго као што су они између секти хришћана три и историја сведочи несреће , сукоба и крвавих ратова између њих у циљу успостављања доктрину своје цркве , као и оно што Јевреји раде за муслимане оно што је Хитлер учинио Јеврејима .
Али, то је у реду са учењима тих религија ?
Анас Аллах био задовољан с њим , рекао је мир на њега ( ( ако су руке на сату на данима низ незнања и подигните заставу , а са сувише много буке (убиство ) ) .
Ово јепорука мира за читаво човечанство, а рат никада нијепорука или туче, мучење и расељавања су дошли као пророк овог народа на милост световима увек тежи ка миру .
Прво светост муслиманске крви између :
Пре него што почнем ја ћу вам неке од хуману Посланика овог народа никада не науче да није учења религије плаћања за напад или фрагментације или борбе , видети Анекс пророк овог народа ,
За мајку вјерника Аиша, Аллах био задовољан - да је Посланик , савс рекао ( да није доброта у ствари , али краси га не узима од било чега , али то чини )
Он такође каже да је мир на њега ( лишен нежности је лишен сваког добра ) .
Да ли јеАллахов Посланик , савс биоЈеврејин жели да стави прљавштину на врата , а када је промашио јеврејског апостола три дана отишао Посланик , савс до његове куће да га посети , рекао је да Јеврејин : шта ова посета , О Мухаммеде ? Рекао је Посланик савс : " Ја нисам ставио оно што сте ставили Вхспетк пацијентима , дошао сам ازورك "Јеврејин рекао Посланику , савс : осуђују ово вам говори , О Мухаммеде ! ? !Рекао је Посланик савс : " Али и више од тога ", рекао јеЈеврејин : Ја свједочим да нема бога осим Аллаха и ја свједочим да је МухаммедБожији гласник .
Свемогући Бог каже да Његовог Посланика ( Ми те послао , али као милост према световима ) .
Што се тиче крви , каже Свемогући Бог је рекао: ( { А ко убија намерно верник , његова надокнада је пакао на њој се придржава , агнев Божији на њега , и припремио за његавелика казна } 93 жена
Он је рекао да је Свемогући Бог за то писали смо синовима Израиљевим да онај ко убијеисти или корупције у земљи , као да је он убио све човечанство се изговара као да је спасио читаво човечанство } Табела 32
Ово јеПосланик , савс , каже ( муслиман му Муслимани из свог језика и рука )
Тирмизи испричао од Ибн Омер је рекао : вазнео Аллахов мир на његапроповедаоница , позвао да изразе висок , он је рекао : ( О него што Аслам са својим језиком , а не воле веру у свом срцу , а не Тазу муслимане ни Таирохм , и не следе своју голотињу , то је прати голотињу свог брата муслимана да следе његов Бога гениталија, Богу и следити његов гениталије га изложи , чак у сред путовања ) .
Рој мир га на њега , он је рекао : « помогао да убијемуслимана , чак иреч је кампус Дан Васкрсења писменог између очију : Ице милости Божије »
Он је рекао : ( ( муслиманска омладина тржиште бори Кафр ( Бухари ) .
Када је један од Асхаба позвани да се боре у време сукоба певали каже :
Ја нисамборац човек моли на другом султана Курејшија
Његова власт игрех не дај Боже незнања и индискреције
Оокатл у не - муслиманском ствар ? То није оно што сам живео Ибнафи Иса
Али, ја сам подигао следбеници Посланика , савс за још који спадају у презентацији једни друге , чак чим речи
Упитао је човек времена Аврама бин адхам , оно што је било између ваљање , Бог их благословио , Вики , а онда подигао главу и рекао ( ко зна и сам сам радио и Господ је радио у свом Господу знао оддругих ) )
И Мухамед бин Сирин човек хули ходочаснике , он је рекао : " Мех , човек си ако Лаффитте загробни живот била мања кривица валута никаданајвећа потреба највећег кривицом његовог ходочасника , а ја знам да је Свемогући Бог владавину правде , даузимање ходочасника који га је нанета неправда полако ходочаснике који су ! неправда , не зато што се Цхглн један "
Ово су симптоми и крв како би требало да буде између муслимана и између власника једне религије .
Крвопролиће између муслимана и других :
Научници су се једногласно сложили да је неверник му шест одредбе у смислу да буде халал крви или не- халал
Прво : неверник ратник : Он је дошао на ваш Ки Ахарбак земљишта или Ихтлк или сте из овог старог крви као што се дешава муслиманима у Палестини , Чеченији, Ираку и други такви људи у решавању тих борби , али џихад се наметнуо у овом тренутку ..
Друго : неверник рањива :неверник припада држави или држави у борби против муслимана . То је угрожени људи који не могу да се боре , а да ислам забрањује убијање њих , као што су Гранд шеик старости ,свештеник или монах непрекидно обожавалац богослужења која не подстиче муслимане . Жене и деца .
Ово јетекст хадиса Посланика ( Не убиј стари Ваниа човек, нити дете, нити жена) подсетио није дозвољеномуслиману да га повредим .
Бог је Бог на милост и немилост ове религије .
Треће : неверник институти :неверник који је између њега и муслиманске ере , поравнањем или примирје , је посвећен држави муслимана не за борбу или изложеност њима и који је узео завет да уђу у нашу земљу , а то није дозвољеномуслиману да буде изложен и да је текст хадиса Посланика , нека је мир на Слммн убиоконфедерална не осети мирис рај , мада његов мирис постоје наравно од четрдесет година . Приповедач Бухари .
АПосланик је рекао ( ...... едем муслимани и један , то Акхвр дамуслиман да псује Бога и анђела и све људе » ..
Каже Хафиз Ибн Хајар : « Муслимани едем и један , који им је безбедност истина , акобезбедност неверника , а један од њих на други универзитет излагања » ..
Проклетство Проклетство онима који توعده Апостол проклетство због вета за владавине безбедности немуслимана .
Четврто неверник مستامن : један од امنته муслиманске државе у било ком облику безбедности , укључујући Виса , која ступа као радници или туристи или дипломата или трговци или новинара или других једној муслиманској земљи , или чак да يومنه један од муслимана и прихвата чувара بتامينه , као осигуран или Царефрее Један од идолопоклоницима пре ,Аллахов Посланик - мир на њега - и обезбедио му рекао маја اجرنا од О Умм Хани спроведена ...
Ова безбедност је добио визу за улазак у земљу , или на позив било кога другог осим муслимана завету да ће бити старатељ . Аллахов Посланик мир на њега ( из безбедности човека на његовом крвљу , а онда га убију , ја нисам крив у убице , иако је убијен неверника ) и видите да ли толеранције ове велике религије .
Пето : неверник дими : Они су људи од књиге и други који живе у муслиманским земљама Они који верују против њих Трибуте
Међутим ,плаћа данак да зауставе њихов улазак и учествовали у војним , као што је случај овде у Египту између муслимана и хришћана увек преовлађује праведношћу, опроштај и то је у реду. Излагање њих не може на било који начин
Аллах је рекао : ( Алах не забрањује онима који су се борили не против вас због вјере нити возио вас из ваших кућа , која се бави љубазно и праведно њима ) и да је у случају све осим неверника ратник
Шесто :неверник је Интерцептор : То неверник припадности држави није противила ни Муслимани, нити اعترضوها не укључујући , укључујући свих проблема и ратова , као што су неке земље у Јужној Америци ових дана , као што су Бразил, Венецуела и друге , они нису ратници не могу бити предмет њих чак и речи .
Пауза :
Човечанство је увек позива на толеранцију и уживо иПод љубави обухвата све људе , али понекад имају побуде Азнноунаа добро али воде у пропаст , кажеСартр (пут до пакла је увек скопчано са добрим намерама ) .
Позив :
Овај хандс - стоји овде , пуне руке мира без обзира на боју коже или веру Ти си мој брат у човечанству неће дотаћи вас лош као што сам жив , да ћемо бити заједно , како да живимо у свету пацифисте да поново почне показао визију и обавестила свог непријатеља , прави , а они желе да нам се потпише , јер суони желе и тона Мусхарзма и домовине климав испуњен умора и споменик боре један против другог , па хајде брате у човечанству ових дама стоји са руком позвати све своје пријатеље Богу сам невин једног крви је ухваћен , Фелтмд стране ови рука мира , а не слабост , али снаге и поноса , снаге и свом снагом својом ти и ја , да прошири своје руке и одбаци бенд Дозволите нам бити једно тело ( ваша религија и ја имам ) , али на крају све се допуњују у формирању тела нације .

ليست هناك تعليقات:

ظلم

سرعة الانفعال تشير إلى استجابة الأفراد بشكل سريع وعاطفي لمواقف معينة، مما قد يؤدي إلى ردود فعل غير محسوبة. إليك بعض النقاط المتع...