الخميس، 20 يونيو 2013

Islamitische Wear

Islamitische Wear
LimitedAhmed300 A: vereist in herenkleding, dat haar zijn genitaliën, die tussen de navel en de knieën bedekt en dat de jassen waaronder niet hersteld het lichaam kleur, en dat het bereik klein is. Volgens de "adviezen van het Permanent Comite": "oorsprong in de kleren die zij toekennen, behalve die vrijgesteld door Shara op alle, goud voor mannen, zijde hen, maar om te proberen of zo, en het dragen van broeken, is geen speciale ongelovigen, maar het dragen van smalle het dat de leden van het lichaam bepaalt zelfs geslachtsdelen mogen niet , maar kan zijn breed, maar als het per ongeluk بلبسه de imitatie van degenen die het dragen van de ongelovigen "is voorbij.
Ten tweede: verboden te imiteren de kuffaar in hun gewoonten en hun lichamen; zeggen vrede zij met hem, zegt: (Wie een volk imiteert is een van hen) Overgeleverd door Abu Dawud en geklasseerd.
Deze kledingstukken verantwoordelijk voor hen is een broek smal op het lichaam gedragen verwerpelijke, de voormalige gedragen, zodat deze naar beneden komt van het centrum van rechten, om iets van zijn lichaam of zijn broek procedure tonen, en de tweede te maken (de wolken), die vanaf de achterkant in plaats van vooruit, al Shim ongelovigen en Alvesqh, niet aanvaardbaar om een ​​geest of eerbiedige, maar de drager belasterd outcast, dragen anderen minachting, ziek waarschijnlijk wel, maar Zain Satan hen slechte zakelijke zagen ze de lelijke Nou, als hij zegt: (hij die zijn arm werk Zine zag hem Nou, Allah misleidt wie Hij wil en leidt wie ze gaan niet zelf verdriet dat God weet wat ze doen) Creator / 8. Samenvattend: deze broek voorkomt dat ze te dragen voor zijn strakke tonen de grootte van de geslachtsdelen, omdat het gaat om het imiteren van de ongelovigen en boosdoeners, en zijn laakbare Vergadering waarin wordt opgeroepen tot opruiing en immoraliteit en God weet het het beste.

Ahmed300 Een appartement in Zahraa Nasr Amdena, geschikte kliniek of kwekerijen oppervlakte van 110 vierkante meter Lux afwerking tweede verdieping te huur of te koop T. 0127691878 afgeschermd tussenpersonen
Sluiten bericht

ليست هناك تعليقات:

حوارات نفسية

المصرى: الجمعة، 2 أبريل 2010 كيف تحاور..؟ كيف تحاور..؟ -  أبريل 02, 2010   ليست هناك تعليقات:    إرسال بالبريد الإلكتروني كتابة مدونة حول ه...