الاثنين، 24 يونيو 2013

Behandel ze en verdriet en leed

Behandel ze en verdriet en leed
Het was de Grote Profeet noemt de Koran, in het Boek van Allah specifieke mandaten voor specifieke ziekten, en onder deze verzen van de grote nog steeds de Heilige Profeet herhaalde telkens onderworpen aan enige zij of benauwdheid of strak, en hij gebruikte om het te zeggen: Wie geuit wanneer het wordt Als het avond wordt zevenmaal, zal volstaan God, wat de bijdrage is van de wereld en het Hiernamaals, het is: (Hasbi God niet God, maar het is mijn vertrouwen, Hij is de Heer van de Grote Troon) [berouw: 129].
U bij het bellen van dit vers, maar geven informatie of een bestelling voor je hersenen te wenden tot God is genoeg, alsof dit vers herinnert u dat uw zorgen ongeacht hoe groot God is het grootst (Hij is de Heer van de Grote Troon) en ongeacht hoe ervaren problemen en moeilijke situaties in je leven, God is voldoende voor deze zorgen is voldoende voor elke genoeg om niet te moeten hem toevlucht nemen tot enig schepsel: (Hasbi God): God is genoeg voor mij, beste lezer, probeer dan dit gebed zeven keer in de ochtend en avond, en te zien hoe de dingen zullen veranderen, als God het wil.

ليست هناك تعليقات:

حوارات نفسية

المصرى: الجمعة، 2 أبريل 2010 كيف تحاور..؟ كيف تحاور..؟ -  أبريل 02, 2010   ليست هناك تعليقات:    إرسال بالبريد الإلكتروني كتابة مدونة حول ه...