الاثنين، 17 يونيو 2013

begin van de islam "

Zeggende:
"Verplicht de getuigenis dat" er is geen god dan Allah "Compliance is essentieel, en levering aan zijn wil, de Almachtige.
Dan volgt de tweede stap, "Mohammed is de boodschapper van God" werd besloten dat, om de naleving en de onderwerping aan God te bereiken, is er geen beter middel om de Boodschapper volgen, vrede zij met hem.
Hij leefde de Profeet en voltooide zijn missie ten volle rekening met het minimum en het Hiernamaals,
En gaf het ideaal in de mogelijkheid van het bereiken van de humanitaire situatie op de grond zonder het oog te verliezen - zelfs voor een ogenblik - de spirituele dimensie, en gevestigde opmerkelijk evenwicht dat de moslim kenmerkt en die hem in staat stelt te genieten van het leven van de wereld, zonder te vergeten dat we allemaal gaan we terug naar de Almachtige God en Mathlon voorkant ..
Islam helpt een leven zonder zichzelf te verliezen, zo combineert rust geest met compatibiliteit in menselijke relaties met Groot-bereiken van de doelstelling dat God hen geschapen "(2).
Dr Maurice Bucaille
Franse arts, hoofd van de afdeling Heelkunde aan de universiteit van Parijs, bekeerd tot de islam in 1982.
Het boek (de Bijbel en de Koran en de wetenschap) van de belangrijkste boeken die ik bestudeerde de Schriften in het licht van de moderne kennis.
En zijn boek (koran en moderne wetenschap) uitgereikt door de Franse Academy Award in 1988 in de geschiedenis. Zegt:
"Het eerste dat is verrassend in de geest van de teksten van de Koran gezicht voor de eerste keer is de rijkdom van de wetenschappelijke behandeling, en terwijl we in de Thora - de huidige - een enorme wetenschappelijke fouten, niet wij een fout ontdekken in de Koran (3).
Iemand had een menselijk wezen, hoe kan koran in de zevende eeuw te schrijven de feiten niet tot zijn tijd ..
Er is mijn interpretatie van de bron van de Koran "(4).
"Ik heb de compatibiliteit tussen wetenschap en religie niet vinden tot aan de dag begonnen met een studie van de Koran Wetenschap en Religie in de islam broers zijn een tweeling.
Omdat de Koran en Hadith oproep op elke moslim om kennis te zoeken,
Natuurlijk is de oorzaak van de grote verworvenheden van de islamitische beschaving op de naleving orden opgelegd aan moslims sinds het begin van de islam "

ليست هناك تعليقات:

حوارات نفسية

المصرى: الجمعة، 2 أبريل 2010 كيف تحاور..؟ كيف تحاور..؟ -  أبريل 02, 2010   ليست هناك تعليقات:    إرسال بالبريد الإلكتروني كتابة مدونة حول ه...