الخميس، 24 سبتمبر 2020

Despre unitate:

Despre unitate:
Când Adam s-a simțit singur, Dumnezeu nu i-a creat un tată sau o mamă, nu i-a dat copii sau prieteni, ci a creat o femeie pentru el.
Există cei care spun că o persoană a fost numită cu acest nume, deoarece este foarte uitată, și sunt cei care spun că aceasta provine de la verbul „yinous”, adică „se mișcă foarte mult”. În ceea ce privește interpretarea mai aproape de inima mea, aceasta este cea care atribuie acest nume unciei sau oleului. Am uitat să deschidem o mie și asta pentru că o persoană nu suportă să trăiască singură, ci mai degrabă rămâne pe tot parcursul vieții căutând pe cineva care își compune unitatea.
Știi, prietene, cum să te îndrăgostești de cineva? Ce ne atrage sau ne atașează de o anumită persoană? Răspunsul este: Ne îndrăgostim de persoana cu care nu simțim că suntem singuri, că este una, fetița mea, această căldură care este capabilă să topească toate zidurile unității noastre reci, chiar și înghețate, iar acest lucru face ca actul iubirii să nu fie singur, chiar dacă întreaga lume este goliciune.
Imaginați-vă, prietene, că, în ciuda durității și dificultății singurătății, o singură persoană, o singură persoană, este capabilă să o disipeze complet, este capabilă să ne demonstreze cât de fragilă este și, de asemenea, imaginați-vă că absența unei astfel de persoane în viața noastră ne face singuri, în ciuda tuturor mulțimilor din jurul nostru.

ليست هناك تعليقات:

ظلم

سرعة الانفعال تشير إلى استجابة الأفراد بشكل سريع وعاطفي لمواقف معينة، مما قد يؤدي إلى ردود فعل غير محسوبة. إليك بعض النقاط المتع...