الاثنين، 2 يوليو 2018

Про люди Книги не кипіти у вашій

Вірш Айя 171
Про люди Книги не кипіти у вашій релігії і не говорите Богу тільки право, але Христа Ісуса, сина Марії, посланника Аллаха і його мова до Марії, і дух його, вірити в Бога і Його посланників і не кажіть, три закінчив добре для вас, але Бог один Всемогутній Бог, щоб мати сина він на небесах і на землі, і Аллах досить як агента (171) Христос не буде рабом гидує Бог, ні ангел Тісна і презирство до його поклоніння і занадто гордий Vchristharham все (172) Що стосується тих, які увірували і творили добрі справи Viovanm заробітної плати і збільшити їх Своєю щедрості і тих, хто Astnkova і зневажати Afeezbhm мука і знайти їх без Бога, ні помічника (173) О люди, доказ прийшов з Твій Господь і відкрив тобі ясне світло (174), але ті, хто вірує в Бога і тримає його Введіть їх у милосердя і вподобайте і керуйте ними прямолінійні (175)
 Page 105
Пояснення Тафсир (експлікація) Аль-Куртубі - Аль-Корбоби
Про люди Книги не кипіти у вашій релігії і не говорите Богу тільки право, але Христа Ісуса, сина Марії, посланника Аллаха і його мова до Марії, і дух його, вірити в Бога і Його посланників і не кажіть, три закінчив добре для вас, але Бог один Всемогутній Бог, щоб мати сина Він має те, що на небесах і що на землі.
Каже: Aaohl книга кипіти у вашій релігії і не говорите Богу тільки право, але Христа Ісуса, сина Марії, посланника Аллаха і його мова до Марії, і дух його, вірити в Бога і Його посланників і не кажіть, три закінчив добре для вас, але Бог один Всемогутній Бог, щоб народила йому те, що на небесах І що на землі і достатньо Бога як агента
Вірш: O люди книги не вбираються в вашу релігію, що забороняє надмірне. І гіпербола обгін межі, і Gla ціни в крайність дорогий і злість люди в команді гіперболи, і злість Paljarah плоть і кістки, якщо кинулася молода Fjaozat до Dadtha, а значить, так як вже згадувалася коментатори гіперболою євреїв в Ісусі навіть кинула Марію і гіперболу християн, в яких навіть зробили його Господь; Надмірним весь за замовчуванням Погані та невірні, і так сказав Муртаф бін Абдулла: добре між поганими, поет сказав:
І ти не виконаєш усієї правди своєї і не рукуєш;
Обидва кінці матерії навмисні
Інший сказав:
Ви повинні робити щось у засобах масової інформації, і вони виживуть і не будуть їздити важко або важко
У сахих аль-Бухарі, світ йому: Чи не Ttroni, як християни звеличують Іссу Абдулла і Його Посланника, і сказати.
Він каже: Не говори Богу, але не будь-яке право сказати, що його партнер або син. Тоді Всевишній, якби Ісус, мир йому, і описав і сказав: «Христос Ісус, син Марії, Посланник Бога і Його Слово, і в якому три питання:
Спочатку: приказка: тільки Христос Месія був піднятий на початку, а Ісус замість нього, а також сина Марії. Це може бути новина про початок і сенс: але Христос, син Марії. Уодделл сказав: Ісус, син Марії, що це було пов'язано з його матір'ю, як бути богом, і право Бога застаріти не в курсі. І Посланник Аллаха новини після новини.

ليست هناك تعليقات:

قوة المراءة

أنت على حق، القوة العاطفية والحدسية هي من أهم مصادر القوة الفريدة للمرأة التي يمكن الاستفادة منها في المواقف الصعبة. دعني أوضح أكثر: 1. القو...