الاثنين، 24 يونيو 2013

Njih in žalosti in stiske zdravljenje

Njih in žalosti in stiske zdravljenje
To je bil velik prerok kliče Koran, v knjigi Allah posameznih mandatih za posamezne bolezni, in med temi verzi super še Sveti prerok ponoviti vsakič, ko opravi vse so ali stisko ali tesen, in je nekoč rekli: Kdo je izrekel, ko postane Ko zvečer pride sedemkrat, bo zadostovalo Bog, kaj prispevek je svet in nadaljevanju, je: (Hasbi Bog ni Bog, ampak to je moje zaupanje, on je gospodar Mighty prestol) [kesanje: 129].
You ko kliče ta verz vendar dajejo informacije ali odredbo za vaše možgane obrniti k Bogu, je dovolj, kot da je ta verz vas opominja, da your skrbi ni važno, kako velikega Boga je največje (On je Gospodar Velike prestol) in ni važno, kako imel težave in težavne situacije v vašem življenju, Bog je dovolj za teh skrbi je dovolj za vsako dovolj, da ne bo ga treba zateči k vsakem bitju: (Hasbi Bog): Bog je zame dovolj, dragi bralec, poskusite to molitev sedemkrat zjutraj in zvečer, in videli, kako se bodo stvari spremeniti, Bog pripravljeni.

ليست هناك تعليقات:

حوارات نفسية

المصرى: الجمعة، 2 أبريل 2010 كيف تحاور..؟ كيف تحاور..؟ -  أبريل 02, 2010   ليست هناك تعليقات:    إرسال بالبريد الإلكتروني كتابة مدونة حول ه...